Diabetes mellitus en voetzorg

Heeft u diabetes mellitus, dan zijn uw voeten extra kwetsbaar. Uw voeten hebben goede zorg en behandeling nodig. Voer zelf de benodigde preventieve zorg uit, maar laat uw voeten ook regelmatig controleren en behandelen door een medisch pedicure van ProVoet. www.lavander.nl

Overige voetzorg en aanvullende verzekering

Voor de overige voetzorg die niet onder basisverzekering valt, ontvangt u een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering en verschilt per verzekeraar. Dit is bijvoorbeeld van toepassing op de levering van podotherapeutische zolen. Het eigen risico is hierop niet van toepassing. In het 'Vergoedingenoverzicht Podotherapie' kunt u opzoeken hoeveel vergoeding uw zorgverzekeraar geeft.

Rondom Podotherapie

Podotherapie Hermanns

Voor behandeling en advies bij pijnklachten van tenen tot aan de onderrug.

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 100 vestigingen. Als podotherapie-praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat (voeten, benen, knieën, heupen en rug). Het is onze missie om totale voetzorg te leveren waarbij we ons dichtbij onze cliënten willen vestigingen zodat we voor iedereen bereikbaar worden (korte wachttijden en vakkundige hulp). Door het leveren van deze totale voetzorg en nauwe samenwerking met (para)medici, streven we ernaar om al onze cliënten zorgeloos te laten bewegen.

tel:+3185-053-00-33
www.podotherapiehermanns.nl

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie van de pedicures in Nederland